Sunday, January 2, 2011

Sesi memalukan diri....

Sebenarnya malu nak letak kat sini....tp at least aku bleh track progress diet mendiet n segala mak nenek xtvt exercise aku....
Open for comment....tp jgn lelebih tau....mak sentap nnt....auwww...

Tak ingat bila tp 2 weeks b4 yg bwh...



Yg bwh ni after 2 weeks


Jgn sekodeng hok weight... Tengok perbezaang hok fat n muscle.....;-b


- Posted by Yatts using BlogPress from my iPhone

2 comments:

  1. tak abis2 lagik malu?

    tak hapdet blog pun boleh dikira malu taw!********larikkkk

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete